Observera

Denna text publicerades första gången den 16 augusti, 2021. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Masterclass – Opera och Musikal

Lördag den 28 augusti kl 10–17 arrangerar Sångakademien inom Immanuelskyrkans Musikskola en masterclass med Maria Lindberg Kransmo med inriktning opera och musikal. Klassen hålls i Waldenströmsalen, Immanuelskyrkan (stor och luftig sal).

Maria Lindberg Kransmo är en dedikerad röst-tekniker och ”voice cross over-training”-specialist, som jobbar såväl med klassiska- och operasångare, som med musikal- och popsångare, att hitta tekniken i dessa olika genrer.

Hon undervisar på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och på en nystartad körledarutbildning, BUS Academy.

Många år var hon anställd på Balettakademien i Göteborg där hon utbildade blivande professionella musikal-sångare.

Maria har en Master´s Degree in Voice Pedagogy från University of North Texas. Hon har också vidareutbildat sig med världsberömda aktiva sångpedagoger som David L Jones (Swedish-Italian School of Singing) och Jeanie LoVetri (Somatic Voicework, populärmusikaliska genrer) samt i Spanien med Carmen Bustamente och Francesca Roig inom den spanska Bel canto traditionen mm.

Maria är hängiven sitt arbete att vägleda sångare att nå sin bästa potential, på ett nyfiket, lustfyllt och sångarfokuserat sätt där alla ska känna sig lyfta!

Avgift
Aktiv deltagare: 900 kr
Passiv deltagare: 200 kr

Anmälan
Anmälan är bindande och senast den 2 augusti vill vi ha din anmälan till helena.martinsson@immanuelskyrkan.se
Bifoga i din anmälan en enkel inspelning där du sjunger en valfri sång.

Vi har i första hand lyssnarplatser kvar – aktiva platser är fyllda – men ev vakanser kan uppstå som aktiv. Ange önskemål i mail.