Stöd andra och bli volontär

Vill du vara med och göra skillnad för andra människor? Kanske du är bra på att laga mat, eller en duktig lyssnare. Ta kontakt med en av våra diakoner, så kan vi berätta mer och se vilken uppgift som skulle passa dig bra. Du kan också hjälpa genom att ge en ekonomisk gåva till vårt diakonala arbete.

Att få vara del av gemenskapen har betytt mycket för oss, framförallt för mig. Genom att se godheten som ni sprider har det givit mig en bättre syn på människor och en mer öppensinnad syn på människor som inte är exakt som jag.

Det har varit så kul, både att träffa alla volontärer och alla gästerna. De är sannerligen en salig blandning människor som har olika saker att dela med sig av. Många delar med sig av tacksamhet, andra av politiska ”insikter”, andra av helt vanlig frustration och ilska. Med andra ord är gästerna precis som oss volontärer.

Fortsätt arbeta för en bättre värld, det mår vi alla bra av. Ta hand om er och håll er friska!

/ Erik Wilhelmsson, volontär Ny Gemenskap

Bli volontär

Så här kan du hjälpa till

Ge en gåva

Du kan göra skillnad för människor i utsatta situationer genom att ge en ekonomisk gåva. Dina pengar används för att kunna erbjuda det stöd som beskrivs ovan.