konferenslokal stockholm

Konferenslokal Stockholm

Vi har konferenslokal Stockholm och flera rum i olika storlekar till uthyrning, centralt. Vi har teknisk utrustning och sittplatser för olika storlekar av sällskap eller deltagare. Fundera på hur länge ni behöver hyra lokalen och kom ihåg att ha med lite marginal. Även är det möjligt att möblera efter typ av event. Vi välkomnar er att hyra våra konferenslokaler i Stockholm och om ni vill ha information om lokalernas storlek, antal sittplatser, teknisk utrustning och priser, kan ni kontakta oss och fråga direkt.

Boka din konferenslokal Stockholm hos Immanuelskyrkan

Vi på Immanuelskyrkan mottar era önskemål och ser efter i god tid att allt finns på plats. Därtill har vi utrustning om ni önskar livestreama från vår konferenslokal i Stockholm så ni kan nå ut direkt till er publik.

Immanuelkyrkan är en kristen församling i centrala Stockholm som tillhör Equmeniakyrkan. På söndagar firar vi fyra gudstjänster på tre olika språk och under veckans alla dagar har vi samlingar och aktiviteter i kyrkan.

Vi är en välkomnande och kärleksfull gemenskap. Som sådan är det vår tro på Jesus som förenar oss. Likväl har vi inga absoluta svar på teologi, andlighet och bibelsyn. Istället värdesätter vi att alla är unika och vill erbjuda en kultur med respekt och tillit inför sätt att tolka, söka och uttrycka kristen tro.

Vår gemenskap samlar människor från hela världen. Vidare är vår ständiga ambition att stärka människors gemenskap och att överbrygga kulturella och sociala barriärer.

Immanunelkyrkan är en livskraftig kyrka i ständig förändring. För oss är det viktigt att alla – oavsett ålder och situation – kan känna sig hemma hos oss. Historia och tradition ska gå hand i hand med nyskapande och utveckling. I praktiken ställer det krav på ömsesidighet och kärlek, en kultur som är accepterande och inlyssnande inför varandras erfarenheter.

KONTAKTA OSS om du villa maila oss direkt angående att hyra konferenslokal i Stockholm!

Följ oss gärna på Facebook för att veta vilka andra aktiviteter vi har på gång.

Konferenslokal Stockholm