Gudstjänster på youtube

Gudstjänster på YouTube

Välkommen till våra gudstjänster på YouTube! Vi på Immanuelskyrkan är glada över att kunna förenkla för dig att få ta del av våra gudstjänster på YouTube. Nu kan vi ta kyrkan till dig – var du än är! En del människor tycker att det kan vara skönt att själv få bestämma när man har tid eller lust att ta del av en gudstjänst och andra har inte möjlighet att ens ta sig in till kyrkan och är nu glada över att kunna delta online. Visst är det ett annorlunda sätt att mötas på men det är väldigt givande ändå. Vi är stolta över att kunna dela med oss av våra gudstjänster på YouTube och hoppas vi ses där!

Gudstjänster på YouTube på tre språk varje söndag

Vi värdesätter mångfald och vill att vår församling präglas av värme, kärlek och respekt. Vi strävar efter en miljö där barn och ungdomar utvecklas, där människor får stöd, där tron får växa. Här ska alla kunna känna sig hemma.

Det är här jag hör hemma – vem jag än är, var jag än kommer från.

I Immanuelkyrkans gudstjänster på Norrmalm möts tradition och kreativ utveckling, storslaget och lågmält, tystnad och ord.

Följ oss på vår Facebook för att veta när det är gudstjänster på Norrmalm!

KONTAKTA OSS via e-mail om du önskar veta mer!

Om du vill se några av våra digitala gudstjänster kan du se dem här på vår hemsida, på YouTube, Facebook eller Instagram. Du har alltid möjlighet att delta i våra digitala gudstjänster när du så önskar på dygnet. Klicka nedan på respektive gudstjänst för att hitta den kanal eller plats du vill delta på 

Välkommen!

På svenska 11.00

Gudstjänsten följer samtidigt en form du kan känna igen dig i från söndag till söndag. Bibelläsning, predikan, bön och nattvard är viktiga moment.

På svenska 16.00

Våra gudstjänster präglas av enkelhet, kreativitet och vardaglighet. I vår gemenskap ryms både tro och tvivel och vi vill att olika människor ska känna sig hemma.

På engelska 11.00

Välkommen till Immanuel International Fellowship. Det här är en plats där oavsett din bakgrund, oavsett din situation i livet, du är välkommen hit.

På koreanska 11.00

Gudstjänsterna på koreanska, varje söndag kl 11 är mittpunkten för Immanuels koreanska gemenskap. Gudstjänsterna följer en trygg form där bibelläsning, predikan, sång och musik är viktiga inslag.

Kommande gudstjänster

Gudstjänst på svenska

26 mar

Jungfru Marie bebådelsedag Guds mäktiga verk Gudstjänstledare: Erik Amnå. Predikant: Anna Berndes. Musik: Alwar Almkvisth. Församlingsmöte kl. 13.00  

Gudstjänst på engelska

26 mar

Bebådelse till Maria Tema: Guds mäktiga gärningar Bibeltext: Lukas 1:26-38 Predika: Ruby Bleppony

Församlingsmöte

26 mar

Gudstjänst på svenska 16.00

26 mar

Vägen till hjärtat går genom magen – Vad nattvarden kan betyda för oss. Tema: ”Så är vi, fast många, en enda kropp”. Predikan: Esther Kazen. Musik: Sebastian Mattebo.

Gudstjänst på svenska – Barnens söndag

2 apr

Palmsöndagen Vägen till korset Barnens söndag

Gudstjänst på engelska

2 apr

Tema: Vägen till korset Bibeltext: Joh 12:1-16 Predikar: Pastor Hugh Doyle