Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Observera

Denna text publicerades första gången den 4 maj, 2023. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Sommarkväll Immanuel

29 augusti, 2023 kl. 19:00 - 22:00

Välkomna till sommarkväll Immanuel ute på vår terass!

Denna kväll blir det två akter!

My & Isabel Schütz

Först ut, kl. 19, är tvillingsystrarna My & Isabel Schütz. De har sjungit tillsammans hela livet. Redan som sjuåringar började de skriva musik tillsammans. Musiken de skriver blir i deras ord, “ganska olika” när de skriver separat, men när de skriver tillsammans blir det på ett tredje sätt. “Vi fyller i varandras idéluckor och tänker ju väldigt lika då vi känt varandra i över 21 år som tvillingsystrar. Blandningen av våra egna idéer och erfarenheter bildar som en ny gemensam skrivstil.” “Vår musikpassion slutar aldrig växa och vi ser fram emot att få dela både vår musik och härliga sommarkvällar i Immanuelskyrkan tillsammans med er.”

Sommarens sista akt

20:30 den 29/8 kommer vi få lyssna till otroliga Oliver Krieg!!

När Oliver Krieg, med rötterna i Örebro, i våras släppte sitt debutalbum ”Skulden och skammen”, presenterar sig ett av svensk pops stora framtidsnamn på allvar.​ Den sammetslena rösten, de genomtänkta produktionerna och de känslosamma texterna – Krieg väljer att säga mycket utan att skrika. Albumet sällar sig till en stark tradition av svenskspråkig pop – tänk Jonathan Johansson och Amason, kanske Markus Krunegårds mjukare stunder och Tomas Andersson Wijs mörkare – men placerar sig också utan problem mitt i samtiden. ”Skulden och skammen” må vara Oliver Kriegs debutalbum, men med en karriär där han redan hunnit ta emot Ted Gärdestad-stipendiet och blivit ett etablerat namn hos dom som intresserar sig för finsnickrad popmusik.

Detaljer

Datum:
29 augusti, 2023
Tid:
19:00 - 22:00
Evenemang Kategorier:
, , ,