Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

3 x 11 Temakväll om vänskap

18 april kl. 18:00 - 19:00

Temakvällar med tre gästföreläsare

På elva minuter var delar de sitt perspektiv på kvällens ämne

Tisdag 18 april kl 18
Tema: Vänskap

Varför klickar vi med vissa och inte med andra? Hur vårdar vi våra vänskapsrelationer? Och går det att göra slut med en vän?

Välkommen till en kväll i Immanuel med olika perspektiv på vänskap. Kom som du är efter tentan, jobbet eller innan nattningen och umgås och få nya tankar med dig hem! Kvällsmaten står redo.

Kvällens tre perspektiv på vänskap presenteras av Experten Anna-Sara Wadskog (psykolog), Teologen Carin Dernulf (ny församlingsföreståndare) och Humorn – Mina vännerboken med Unni Jonsson och Linda Näkne. Välkommen att lära dig mer, skratta och förhoppningsvis få nya perspektiv (och vänner!). Allt på 3 x 11 minuter.

Experten, Anna-Sara Wadskog
Anna-Sara är psykologen som jobbat med temat vänskapsrelationer i terapi. Hon ska berätta varför det är så tabu att prata om ojämna vänskapsrelationer. Går det att göra något åt? Och kan man egentligen göra slut med en vän?

Teologen, Carin Dernulf
Carin är pastorn som snart även är Immanuelskyrkans församlingsföreståndare! Under kvällen funderar Carin på det här med vänskap ur ett teologiskt perspektiv. Vad står det i Bibeln om vänskap? Hur vårdar vi våra vänskapsrelationer? Och måste en som kristen vara vän med alla?

Humorn, Mina vänner boken med Linda och Unni
När vi var små räckte det att bo på samma gata för att bli vänner. Men hur hittar man vänner när en hunnit fylla 15, 32, 45 eller 58? Vännerna Unni och Linda avslutar kvällen med ett kreativt vänskapsmingel.

Kvällens musik står Agnes Grahn med vänner för!

Detaljer

Datum:
18 april
Tid:
18:00 - 19:00
Evenemang Kategorier:
, ,