Begravning Stockholm

Begravning Stockholm

Att söka efter en begravning i Stockholm kan vara bland det absolut svåraste man kan tänka sig. Detta beror på att det är svårt att planera när man upplever sorg och separation av en närstående. När allt kommer omkring kan det då vara skönt att bli vägledd. Sammanfattningsvis hjälper vi er med alla arrangemang som är nödvändiga. Allt för att skapa en meningsfull begravning i Stockholm och hedra livet för den som dött.

Immanuelskyrkan erbjuder en värdig begravning Stockholm

En del människor har redan vetskap om hur de vill att deras begravning skall vara. Samtidigt har många inte ens hunnit fundera på sin begravning. Då kan det vara skönt att prata med en präst eller diakon för att få tröst, stöd eller hopp. Immanuelskyrkan vill vara en naturlig plats för det. Du kan få prata med en pastor eller diakon och ställa de svåra frågorna om livet, döden eller få hjälp med förslag på en fin begravning i Stockholm för den som gått bort.

Välkommen att KONTAKTA OSS för att boka ett samtal.

Om du vill kan du höra och se någon av våra gudstjänster på Youtube.

Välkommen att boka ett samtal.


Vi är en kristen församling i centrala Stockholm som tillhör Equmeniakyrkan. På söndagar firar vi fyra gudstjänster på tre olika språk och under veckans alla dagar är det samlingar och aktiviteter som fyller kyrkan.

lmmanuelskyrkan är en kristen gemenskap för människor från hela världen. Som sådan är vi en församling om inbjuder till gudstjänst på flera språk och under många former och traditioner.

Vi värdesätter mångfald och vill att vår församling ska ha en prägel av värme, kärlek och respekt. Likaså strävar vi efter en miljö som erbjuder utveckling för barn och ungdomar. Detta innebär att människor får stöd och tron får växa.

Hos oss kan alla känna sig hemma.

Det är här jag hör hemma – vem jag än är, var jag än kommer från.

  • i en gemenskap utan gränser
  • bland troende från hela världen
  • i en gemenskap som berör
  • i en växtplats för min tro

Kontakta oss om du har någon fråga