Senior

Seniorverksamheten i Immanuelskyrkan är öppen för alla intresserade, oavsett ålder och livsåskådning.

Under terminerna inbjuder vi varje vecka till "Tisdagsträffen" – en mötesplats där många goda möten blir till – med föredrag där aktuella ämnen av högst skiftande slag tas upp. Vi genomför månatliga "Kulturvandringar" till olika mål i vår stad dit även icke-vandrare kan ta sig med buss/t-bana. Vårterminen brukar avslutas med en resa till någon intressant plats i vårt land, följd av en och annan utfärd under sommaren.

Som medlem i Immanuel Senior har du tillgång till hundratals rabatter och förmåner, helt kostnadsfritt genom Smart Senior. Du har t ex 25% rabatt hos Synoptik, rabatt hos Tele2, Swebus, Apotek Hjärtat och många fler.
För att du ska få tillgång till rabatterna behöver du ett Smart Seniorkort. Gå in på www.smartsenior.se/bli-medlem och registrera dig och beställ ditt kort gratis. (Använd koden: smartimky2015 för Immanuelskyrkan.)

Här till vänster kan du hämta hem hela terminens program som en PDF genom att klicka på bilden. Har du problem med att hämta hem och läsa PDF-filen kan du behöva ladda hem Acrobat Reader.

ekholmen utflykt 400w

4 juli 2017 • Skärgårdsutflykt till Ekholmen. 

Samling på Strömkajen kl 8.30
Avresa kl 8.45 med båt mot Saltsjöbaden.
I Saltsjöbaden byter man till båt mot Ekholmen, Nämndö. Framme ca 11.30.
Ca 16.00 går båten från Ekholmen via Saltsjöbaden. Framme vid Strömkajen 19.15.

Medtag matsäck och baddräkt. Ej högklackat!
Rachel och Lars-Ingmar Jerkeby
bjuder på kaffe med dopp.

Anmälan och upplysningar: Rachel Norborg Jerkeby
08-774 27 26, 070-295 82 52