Rollspelsäventyret

Det finns en större grupp barn i Skaparsöndag i åldrarna 9–12 år (ca 10–15 barn). Under sex söndagar i höst kommer de och deras kompisar att få vara med om två spännande rollspelsäventyr tillsammans med flera ledare från Immanuelskyrkan. Ett äventyr är från Gamla testamentet och ett från Nya testamentet. Det blir en bra möjlighet att träffas och börja lära känna varandra.

DATUM
Sön 24 september kl 16.00–18.00

Sön 1 oktober kl 16.00–18.00

Sön 8 oktober kl 16.00–18.00

Sön 22 oktober kl 16.00–18.00

Sön 12 novemberkl 16.00–18.00

Sön 19 novemberkl 16.00–18.00

LEDARE
Maria Rönnedal är pastor och tillsammans med sin man, som arbetar som spelutvecklare, så har dom tagit fram materialet Hjältar och Legender. Maria finns med under alla veckorna och har huvudansvar för gruppen tillsammans med spel-ledare från kyrkan.

ROLLSPELSÄVENTYRET
Hjältar & Legender är ett bordsrollspel som utspelar sig på bibelns tid. Här finns gamla tempel med dyrbara skatter, mäktiga kungar, farliga fiender och modiga hjältar. I Hjältar & Legender upplever deltagarna spännande äventyr tillsammans.
Genom rollspelet får du möta en bibelberättelse men du får också leva dig in i en annan värld och bli en annan person. Det är du som är hjälten! 

ANMÄLAN SENAST 4/9 2017
Bordspelet är ett äventyr som man deltar i under sex veckor. Det betyder att du som förälder behöver prata igenom med ditt barn om ni tillsammans har möjlighet att satsa dessa sex tillfällen och skapa plats för det i era liv.
Vi hoppas att du och ditt barn har möjlighet att göra resan med oss och att det ska kännas roligt och ge mersmak.

FÖR FRÅGOR OCH MERA INFO: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Anmälan Rollspelsäventyret

Barnets namn(*)
Ogiltig inmatning

Barnets ålder(*)
Ogiltig inmatning

Förälders namn(*)
Ogiltig inmatning

Förälders tel nr(*)
Ogiltig inmatning

Förälders e-post(*)
Ogiltig inmatning

Annan värdefull information
Invalid Input

Invalid Input