Hem BK

Immanuelskyrkan Stockholm

Välkommen

Söker du en kristen gemenskap där du kan känna dig hemma – vem du än är, var du än kommer ifrån? Vi är en församling med hjärta för Stockholm och världen. Hos oss samlas människor från alla kontinenter och vi firar gudstjänst på fyra olika språk: engelska (English), koreanska (한국어), portugisiska (Português), svenska. Välkommen med! 

En trygg plats att utforska din tro

Söker du en kristen gemenskap där du kan känna dig hemma, oavsett vem du är eller var du kommer från? I Immanuelskyrkan samlas människor från hela världen och tillsammans bygger vi en inkluderande gemenskap, vandrar med Jesus och möter behov i vår stad. Välkommen du med!

Verksamheten i Immanuelskyrkan

Söndagar i Immanuelskyrkan

Söndagsgudstjänsten är hjärtat i församlingens liv. Vi samlas för bibelundervisning, bön, lovsång samt vänskap runt kaffeborden. Varje söndag firas fem gudstjänster på fyra olika språk: engelska (English),
koreanska (한국어), portugisiska (Português), svenska. Välkommen att hitta det sammanhang som passar dig.

Tro och liv

Hur fungerar bön och bibelmeditation? Vad är meningen med livet? Vad betyder det att följa Jesus? Vi har alla frågor om tro. Under veckans alla dagar finns många olika aktiviteter för alla åldrar. Välkommen att hitta det som passar dig.

Diakoni – omsorg och stöd

Livet går upp och ner. Vi i Immanuelskyrkan vill gärna dela både glädje och sorg, och bidra till ett mänskligare samhälle. Det gör vi bland annat via vårt diakonala arbete. Du är välkommen oavsett var i livet du befinner dig.

Musik och kultur

Musik och kultur förenar oss alla – oavsett ålder och bakgrund. Det bidrar till att människor möts och att nya perspektiv skapas. För många är det också ett sätt att uttrycka sin tro och en möjlighet att uppleva Guds närvaro.