Gudstjänster Vasastan

Gudstjänster Vasastan

Att deltaga i gudstjänster i Vasastan upplever många som en spirituell och kraftfull stund som man delar med många andra. Kanske livet har varit stressigt och upp och ned men efter en gudstjänst kan man känna sig lite lättare till sinnet efter att man med hjälp av bön lämnat sin oro hos Gud. Bön, sång och predikan är mäktiga verktyg för oss människor att hämta ny kraft ifrån. På Immanuelskyrkans gudstjänster i Vasastan möts tradition och kreativ utveckling, storslaget och lågmält, tystnad och ord. Våra gudstjänster i Vasastan följer en form du kan känna igen dig i från söndag till söndag. Bibelläsning, predikan, bön och nattvard är viktiga moment. Alla är välkomna att delta på våra gudstjänster i Immanuelskyrkan.

Gudstjänster Vasastan, tre språk varje söndag

Vi värdesätter mångfald och vill att vår församling präglas av värme, kärlek och respekt. Vi strävar efter en miljö där barn och ungdomar utvecklas, där människor får stöd, där tron får växa. Här ska alla kunna känna sig hemma.

Det är här jag hör hemma – vem jag än är, var jag än kommer från.

I Immanuelkyrkans gudstjänster på Norrmalm möts tradition och kreativ utveckling, storslaget och lågmält, tystnad och ord.

Följ oss på vår Facebook för att veta när det är gudstjänster i Norrmalm!

KONTAKTA OSS via e-mail om du önskar veta mer!

Om du vill se några av våra digitala gudstjänster kan du se dem här på vår hemsida, på YouTube, Facebook eller Instagram. Du har alltid möjlighet att delta i våra digitala gudstjänster när du så önskar på dygnet. Klicka nedan på respektive gudstjänst för att hitta den kanal eller plats du vill delta på 

Välkommen!

På svenska 11.00

Gudstjänsten följer samtidigt en form du kan känna igen dig i från söndag till söndag. Bibelläsning, predikan, bön och nattvard är viktiga moment.

På svenska 16.00

Våra gudstjänster präglas av enkelhet, kreativitet och vardaglighet. I vår gemenskap ryms både tro och tvivel och vi vill att olika människor ska känna sig hemma.

På engelska 11.00

Välkommen till Immanuel International Fellowship. Det här är en plats där oavsett din bakgrund, oavsett din situation i livet, du är välkommen hit.

På koreanska 11.00

Gudstjänsterna på koreanska, varje söndag kl 11 är mittpunkten för Immanuels koreanska gemenskap. Gudstjänsterna följer en trygg form där bibelläsning, predikan, sång och musik är viktiga inslag.

Kommande gudstjänster

Gudstjänst på svenska

28 apr

Att växa i tro 5:e sön i påsktiden MIN VÄG TILL TRO (Maria vid Jesu fötter) Predikan: Anna Berndes. Musik: Robin Taubert, Universitetskyrkans kör, Åsa Bosdotter, Lowe Jonsson, Samuel Edenvik,

Gudstjänst på engelska

28 apr

Pastor Ulf Bergsviker predikar Att växa till Gud Johannes 15:1-8; 16:5-11

Gudstjänst på svenska

5 maj

Bönsöndagen Tema: MIN VÄG TILL TRO- (Abrahams naturliga dialog med Gud) Predikan: Biskop Andreas Holmberg. Gudstjänstledning: Carin Dernulf. Musik: Björn Gäfvert. Immanuel Gospel, Nina Tellander. Under kyrkkaffet intervjuar Carin Dernulf

Gudstjänst på engelska

5 maj

Förlorat och hittat 1 Lukas 15,1-16 Pastor Hugh predikar

Workshop – Klimat och miljö inför EU-parlamentets val 9 juni

5 maj

Var med och diskutera frågor som kan ställas vid den stora utfrågningen i Immanuelskyrkan av kandidaterna till EU-parlamentet den 29 maj, med start kl. 18.00. För mer info om utfrågningen

Gudstjänst på engelska

12 maj

Lost and found 2 Luke 15.11-23 Pastor Hugh Doyle preaching