Gudstjänster på Facebook

Gudstjänster på Facebook

Välkommen till våra gudstjänster på Facebook! Vi på Immanuelkyrkan har arbetat ett bra tag på hur vi skulle kunna förenkla för dig att få ta del av våra gudstjänster på Facebook. När Facebook lanserade sitt alternativ för liveströmning började vi omedelbart diskutera hur vi skulle kunna använda oss av det. Istället för att Facebook är ett tillkännagivandeforum där vi publicerar datum och tider för kommande händelser kan vi nu ta kyrkan till dig – var du än är! Vår värld förlitar sig på teknik, mer & mer för varje generation. Vi kommer fortsätta använda och förbättra vår sociala mediestrategi för att nå människor där dom befinner sig. Vi är stolta över att kunna dela med oss av våra gudstjänster på Facebook och hoppas vi ses där!

Gudstjänster på Facebook på tre språk varje söndag

Vi värdesätter mångfald och vill att vår församling präglas av värme, kärlek och respekt. Vi strävar efter en miljö där barn och ungdomar utvecklas, där människor får stöd, där tron får växa. Här ska alla kunna känna sig hemma.

Det är här jag hör hemma – vem jag än är, var jag än kommer från.

I Immanuelkyrkans gudstjänster på Facebook möts tradition och kreativ utveckling, storslaget och lågmält, tystnad och ord.

Följ oss på vår Facebook för att veta när det är gudstjänster på Norrmalm!

KONTAKTA OSS via e-mail om du önskar veta mer!

Om du vill se några av våra digitala gudstjänster kan du se dem här på vår hemsida, på YouTube, Facebook eller Instagram. Du har alltid möjlighet att delta i våra digitala gudstjänster när du så önskar på dygnet. Klicka nedan på respektive gudstjänst för att hitta den kanal eller plats du vill delta på 

Välkommen!

På svenska 11.00

Gudstjänsten följer samtidigt en form du kan känna igen dig i från söndag till söndag. Bibelläsning, predikan, bön och nattvard är viktiga moment.

På svenska 16.00

Våra gudstjänster präglas av enkelhet, kreativitet och vardaglighet. I vår gemenskap ryms både tro och tvivel och vi vill att olika människor ska känna sig hemma.

På engelska 11.00

Välkommen till Immanuel International Fellowship. Det här är en plats där oavsett din bakgrund, oavsett din situation i livet, du är välkommen hit.

På koreanska 11.00

Gudstjänsterna på koreanska, varje söndag kl 11 är mittpunkten för Immanuels koreanska gemenskap. Gudstjänsterna följer en trygg form där bibelläsning, predikan, sång och musik är viktiga inslag.

Kommande gudstjänster

Gudstjänst på svenska

24 sep

Döden och Livet Närmare sårbarheten Predikan:Charlotte Höglund Gudstjänstledning: Carin Dernulf. Musik: Sebastian Mattebo, My & Isabelle Schutz.

Gudstjänst på engelska

24 sep

Tema: Saliga är de som sörjer Bibeltext: Jakob 4:1-11 och Matteus 5:1-12 Predikar: Pastor Hugh Doyle

Gudstjänst på svenska

1 okt

Änglarna. Närmare Gud mitt i vardagen. Predikan: Carin Dernulf. Musik: Sebastian Mattebo mfl, Kompiskören, Åsa Bosdotter.  Barnverksamhet finns  

Gudstjänst på engelska

1 okt

Tema: Saliga är de som hungrar och törstar efter att de ska bli mätta Bibeltext: Matteus 5:6 Predikar: Pastor Hugh Doyle

Gudstjänst på svenska

8 okt

Tacksägelsedagen Diakonins veckor Lovsång – Närmare tacksamheten. Predikan: Anna Berndes. Musik: Universitetskyrkans kör, Åsa Bosdotter, Immanuel Brass, Andreas Lundin

Gudstjänst på engelska

8 okt

Tema: Saliga är de ödmjuka Bibeltext: Matteus 5:5 Predika: Pastor Hugh