Söndagar kl 16.00

Gudstjänst på svenska

Under sommaren pausar våra instagram-sändningar
söndagssamtalet och musik från soffan.

Sommar 2021

Våra gudstjänster präglas av enkelhet, kreativitet och vardaglighet. I vår gemenskap ryms både tro och tvivel och vi vill att olika människor ska känna sig hemma.

Under sommaren firar vi nattvard varje söndag. 6, 13 och 20 juni firar vi nattvard kl 16.00 men med start 27 juni firas nattvard kl 18.00 varje söndag, istället för gudstjänster kl 11 och kl 16. Från och med 15 augusti firas åter gudstjänst kl 16.00. 

Från och med 1 juni har vi äntligen möjlighet att öppna kyrkan för 50 deltagare – du är varmt välkommen att komma till kyrkan! Vi räknar med att platserna ska räcka, men om det mot förmodan skulle bli fullsatt erbjuder vi en extra nattvardsandakt för att platsen ska räcka till alla.   

Följ oss gärna på instagram @immauel153. Där kan du varje vecka följa en ny person som delar sina tankar. Under sommaren pausar våra instagram-sändningar söndagssamtalet och musik från soffan. 

Varje måndag kan du få ett SMS med bibeltext eller bön. Anmäl dig med namn och telefonnummer till robin.taubert@immanuelskyrkan.se.

Notera gärna följande datum i kalendern redan nu, save the date! 

Söndag 5 september: Uppstartsgudstjänst kl 16.00 Vi återsamlas efter sommaren och får förhoppningsvis träffas många. 

Söndag 19 september: Särskilt för dig som är ny i stan! Gudstjänst kl 16.00 med mingel och information efteråt. 

Fredag & Lördag 15–16 oktober: Gemenskapshelg på Gålögården! Ett dygn tillsammans med nya och gamla vänner och bekanta. 60 platser. 

Varma hälsningar / Charlotte Höglund och Esther Kazen