Digitala gudstjänster

Digitala gudstjänster

Fyra gudstjänster på tre språk varje söndag

Digitala gudstjänster är vanligt idag och kan vara lika givande som att vara på plats. Immanuelkyrkans församling har insett att det har vuxit fram en blomstrande kristen gemenskap online full av nya kristna Facebookvänner och möjligheten att nå ut till flera via webbsända gudstjänster. Med andra ord etablerades konceptet digitala tjänster långt före den nuvarande pandemin och har blivit mer vanligt.

Om du vill se några av våra digitala gudstjänster kan du se dem här på vår hemsida, på YouTube, Facebook eller Instagram. Du har alltid möjlighet att delta i våra digitala gudstjänster när du så önskar på dygnet. Klicka nedan på respektive gudstjänst för att hitta den kanal eller plats du vill delta på 

Välkommen!

På svenska 11.00

Gudstjänsten följer samtidigt en form du kan känna igen dig i från söndag till söndag. Bibelläsning, predikan, bön och nattvard är viktiga moment.

På svenska 16.00

Våra gudstjänster präglas av enkelhet, kreativitet och vardaglighet. I vår gemenskap ryms både tro och tvivel och vi vill att olika människor ska känna sig hemma.

På engelska 14.00

Välkommen till Immanuel International Fellowship. Det här är en plats där oavsett din bakgrund, oavsett din situation i livet, du är välkommen hit.

På koreanska 11.00

Gudstjänsterna på koreanska, varje söndag kl 11 är mittpunkten för Immanuels koreanska gemenskap. Gudstjänsterna följer en trygg form där bibelläsning, predikan, sång och musik är viktiga inslag.

Kommande gudstjänster

Gudstjänst på svenska

3 dec

Gudstjänst på svenska kl 11 första advent Ett nådens år Predikan: Carin Dernulf Gudstjänstledning: Erik Amnå Nova, Vox Immanuel, Soul Children Björn Gäfvert, Rebecka Gustafsson Åsa Bosdotter, Peter Eriksson m

Gudstjänst på engelska

3 dec

1 advent Tema: Kom ditt rike Predikar: Pastor Hugh Doyle

Gudstjänst på svenska kl 11

10 dec

Guds rike är nära – överallt! Medverkande: Anna Berndes, Görel Byström Janarv, Frida Fritzon, Robin Taubert m.fl Kyrkkaffe serveras Som församling är vi med i en större gemenskap. I den

Gudstjänst på engelska

10 dec

2 advent Tema: Kostnaden för lärjungaskap Predikar: Pastor Hugh Doyle

Gudstjänst på svenska

17 dec

Bana väg för Herren. 3 advent. Predikan: Carin Dernulf. Gudstjänstledning: Charlotte Höglund. Musik: Robin Taubert mfl.

Gudstjänst på engelska

17 dec

3 advent Barn julspel