Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Observera

Denna text publicerades första gången den 10 november, 2021. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Julmarknad

27 november, 2021 kl. 10:00 - 14:30

Immanuelskyrkans julmarknad är tillbaka!

Lördagen den 27 november kl 10 – 14.30 i Immanuelskyrkan

Julmarknaden är Immanuelskyrkans största inkomstkälla för församlingens mission- och biståndsarbete. Vi tar emot varor som kan säljas på julmarknaden, sådant som fryst mat, bakat bröd, böcker, leksaker och barnkläder samt saker som är i ett sådant skick att det kan säljas på loppmarknaden. Alla intäkter går till stöd för projekt i våra systerkyrkor i N’djili, Kongo, och Panvel, Indien samt Equmeniakyrkans internationella arbete.

Volontärer

Vi behöver medhjälpare för att möblera upp för julmarknaden samt för att montera ned den. Vi behöver också medhjälpare under julmarknaden för att bemanna stånd och kök. Tillsammans kan vi göra detta till ett glädjerikt evenemang!

Ge bidrag till Julmarknaden

Du som är villig att skänka varor eller vill hjälpa till i förberedelse eller under julmarknaden kan anmäla dig genom den blankett som finns på kyrktorget eller genom att kontakta Karin Mannervik (karin.mannervik@bredband.net) eller Sven Mannervik (mannerviksven@gmail.com).

Gåvobevis

Även detta år kommer vi att erbjuda gåvobevis, som är ett annat sätt att ekonomiskt stödja församlingens internationella arbete. Förra året inbringade gåvobevisen över 100 000 kr.

Mat och Prat

Ett annat sätt att bidra till julmarknadens ändamål är att vara värd för eller köpa biljetter till
Mat och Prat. För 150 kr så kan man vid julmarknaden köpa middagsbiljett till en måltid hos församlingsmedlemmar som ställer upp som värdar. Alla biljettintäkter går till julmarknadens ändamål. Mat och Prat är också ett fint sätt att lära känna varandra.

Vi hoppas att många är beredda att delta i förberedelserna och under julmarknaden!

 

Detaljer

Datum:
27 november, 2021
Tid:
10:00 - 14:30
Evenemang Kategorier:
, , , , , , , , , , ,