Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Observera

Denna text publicerades första gången den 27 februari, 2024. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

3 x 11

23 april kl. 18:30 - 20:30

3 x 11

Kvällens tema: Stress

Vi blir alla stressade, men vad händer egentligen i hjärnan vid stress? Finns det knep att ta till för att bli mindre stressad? Var Jesus någon gång stressad? Hur ska vi kunna lita på Gud när stressen får oss att känna oss dåliga? Och hur stressad blev du av att läsa ordet stress sju gånger i den här texten?

Välkommen till en kväll i Immanuel med olika perspektiv på stress. Kom som du är efter tentan, jobbet eller innan nattningen och umgås och få nya tankar med dig hem! Soppa, macka och något extra serveras i kyrkan. Drop-in från kl 18. Programmet startar 18:30.

Vad är en 3×11 i Immanuel?
3×11 är en kväll där vi lär oss något nytt och umgås tillsammans. 1 tema, 3 perspektiv, 11 minuter. Varje gång äter vi tillsammans och lyssnar till livemusik.
Lukas 3:11, »Den som har två skjortor skall dela med sig åt den som ingen har, och den som har bröd skall göra på samma sätt.«
3×11 har alltid tre perspektiv; kunskap, tro och gemenskap, på ett och samma ämne.

Detaljer

Datum:
23 april
Tid:
18:30 - 20:30
Evenemang Kategorier:
,