Så stolt jag är över min församling! Så mycket värme, omsorg, klokhet och engagemang! Och så stolt att få feedback från besökare om att det vi gör behövs och gör skillnad. På förmiddagen hade vi vår sedvanliga onsdagsfika med personalen. Goa kollegor gör att vi som har förmånen att få jobba här trivs! Den här gången var det Geri och Eva som fixade fikat på OS-tema. Vi kände oss som vinnare. 

Därefter andakt med så mycket omsorg och bön för världen och för vänner. En värme som också det gör skillnad. Och inatt öppnade vi kyrkan för att vintern slog till med iskyla. 125 personer bredde ut sig över kyrktorg och i vår Waldenströmsal och organisationen runt om med Ny gemenskap, volontärer och samverkan med olika kyrkor gjorde det möjligt.

Värme som gör skillnad.

På kyrktorget samlas olika människor under en dag för att värma sig, vare sig de har jobb på stadens gator eller behöver förlita sig på inkomster i pappersmuggar. En del värmer sig inför en lektion i musikskolan, ett sammanträde eller en körövning. 

Igår var det också seniorträff med ett som vanligt mycket intressant tema. Den här gången en radioprofil som reflekterade uitfrån sina erfarenhet. Och innan dess samlades flera bönegrupper.

Så stolta vi kan vara som är med och bidrar på olika sätt! Med bön, med fikafix, med infovärdskap som gör så stor skillnad. Vi kan vara lika stolta som om vi vunnit en idrottsmedalj!  

Vi samtalar just nu om hur vi förbättrar vår kommunikation. Någon sa - det allra bästa sättet är om alla drygt 1400 medlemmar är stolta ambassadörer! Så sant! Det vi är stolta över vill vi också presentera! Så välj det du är stoltast och gladast över om du känner dig hemma i Immanuel! Dela det! Och bjud med fler att värma sig i gemenskap med andra!