Kontakta Immanuel 153

Pastor: Charlotte Höglund

Jag har sedan 2006 och mina avslutade studier arbetat som pastor i Immanuelskyrkan. Har mina rötter i Lapplands inland, men har bott i Stockholm under många år. Gillar kreativitet i alla dess former, goda fester och att vandra i stad som fjäll.

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mobil: 073-628 04 03

 

Vik. pastor: Jacob Molander

Jag har arbetat i Immanuelskyrkan sedan 2013. Har funnits med i Immanuel 153 sedan 2014. Bor på söder tillsammans med min fru Anna och mina två villingdöttrar Sonja och Wilma. Tycker om att göra kaffe, spela hockey-bockey och lyssna på podcasts.

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 08-587 503 17

 

Ulf Bergsviker, vik. pastor (50%) & S:t Lukasterapeut

Jag har arbetat i Immanuelskyrkan sedan 2016. Den andra delen är jag lärare och doktorand i teologi på Teologiska Högskolan och Uppsala Universitet. Jag håller på att avsluta en avhandling om Immanuelskyrkan och S:ta Clara kyrka. I övrigt försöker jag ha ett liv också. Älskar idrott av alla slag och matlagning i alla dess former. Har precis börjat lära mig flugfiskets ädla konst: ”en konst som utövas med Gud i fyrtakt mellan klockan tio
och klockan två” (ur filmen, Där floden flyter fram).

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 072-017 40 52

 

Robin Taubert, musikledare (20%)

Jag jobbar som musikledare sedan hösten 2016 i Immanuel 153. Jag jobbar även 50% som ekonom i kyrkan. Gillar att åka på min Aprilia genom huvudstadens gator, höra ljudet av hammondorgel, livsnjuta med mina vänner omkring mat, samtal och musik. Den jag älskar mest: min fru Sarah, som jag gifte mig med den 13 augusti förra året.

 

Vi möts även på Facebook & Instagram: http://sv-se.facebook.com/immanuel153 & http://www.instagram.com/immanuel153

 

Immanuelskyrkan Stockholm Kungsstensgatan 17 

T-bana Rådmansgatan