Supersöndag

Supersöndag i Immanuelskyrkan är till för dig mellan 8–13 år. Vi spelar Minecraft och Bordsrollspel.

Digital Supersöndag med rollspel i Minecraft hemifrån egna datorer

Du behöver tillgång till Minecraft java edition på dator och discord. Vi spelar rollspel med våra rollpersoner men världen är uppbyggd på vår realm Kompiscraft i Minecraft.

Vi kommer att spela äventyren Cirkus Maximus, Flykten från Rom och Gycklarnas natt! Helt nyskrivna spännande äventyr. 

Datum: 30 januari, 6 februari, 20 februari, kl. 12.30–14.30

 

Barnens söndag på plats i Immanuelskyrkan.

Vi fortsätter med Rollspel och Minecraft. Vi träffas på plats i Immanuelskyrkan. Men det går också att vara med digitalt hemifrån.

Gruppen spelar bordsrollspel och får vara med om spännande äventyr. Vi använder speltärningar och rollkaraktärer. Spelledaren för handlingen framåt och alla är med och agerar utifrån sina rollkaraktärer. Sedan går man in i spelvärlden i Minecraft och löser uppdrag och uppgifter. En annan gång spelar vi bara i Minecraft. Ta gärna med egen dator om du har. Det finns några lånedatorer i kyrkan.

Datum: 20 mars, 10 april, 22 maj kl. 12.30–14.30

– Det finns en stor förväntan i luften. Det har kommit människor långt ifrån för att se den stora berömda cirkusen utanför Rom. Akrobater svingar sig i höga trapetser högt uppe under det höga cirkustaket. Men det händer också andra saker. Ett litet övergivit barn har hittats i en korg under en bro. Nu har han vuxit upp till en tonåring men vem är han egentligen? Det vill både cirkusfolket och de farliga fienderna Castor och Vespasius veta. Vid lägerelden börjar en lågmäld melodi spelas. Det är en sång som ni aldrig hört förut som handlar om förtryck och lidanden och om drömmen om en ledare som en dag ska komma och befria dem. Vid samma tid börjar Jesus sin verksamhet Palestina. Han vandrar runt i by efter by. Det talas om att de ensamma blir sedda.

Om du vill vara med hör av dig till Maria Rönnedal.