Personalförändringar

Två av våra sedan länge anställda kollegor och vänner avslutar sina tjänster i vår.

Leif Björk har varit vaktmästare i Immanuelskyrkan sedan 1982. Leif fyller inom kort 66 år och har beslutat sig för att gå i pension. Han slutar sin tjänst den sista februari men vi kommer att se honom i församlingen i olika volontäruppdrag. Leif är sinnebilden för en trotjänare som med engagemang och noggrannhet utfört sina uppdrag!
Tack Leif för alla år som anställd.

Anette Engkvist, vår administrativa chef sedan 2004 kommer att avsluta sin tjänst i samband med årsmötet i april. Anette har hållit ihop vår ekonomi och våra personalfrågor och varit till stort stöd inte minst för personalgruppen. För församlingen är hon känd och uppskattad för sina ekonomiska dragningar i samband med våra årsmöten mm. Anette fick i somras en hjärnblödning men har på ett fantastiskt sätt kommit igen och jobbar just nu 75% men kommer att fortsätta upp till heltid i mars, som det ser ut just nu. Anette flyttar så småningom söderöver för att vara närmre sin familj i Jönköpingstrakten.
Ett stort tack Anette för dina insatser, din noggrannhet med siffrorna och din omsorg om många.

Inom vaktmästeriet täcker vi upp genom att Christoffer Byström kommer in på en halvtid och att vi gör en del förändringar kring befintlig personal. Tjänsten som administrativ chef kommer att utlysas under februari månad.