Invigningshelg jubileumsår

Välkommen på Jubileumsfest

Immanuelskyrkan fyller 50 år, och vi vill fira detta fantastiska jubileum tillsammans med dig! I en tid där världen kan kännas osäker, vill vi skapa en stund av gemenskap, hopp och glädje. Därför bjuder vi in dig till en härlig årsfest under temat ”Rum för hopp”, med invigning lördag den 17:e februari, start kl. 15.00.

INVIGNINGSPROGRAM:

(ca 15.00) Visionerna bakom den nya kyrkan
Upptäck tankarna och drömmarna bakom vår nya kyrka. Jan-Erik Wikström – dåvarande ordförande och drivande kraft bakom kyrkbygget. Njut av nostalgisk musik och sånger från 1974 och utforska ”Mitt kyrkorum”.

(ca 16.20) Födelsedagskaffe
Låt oss njuta av gott kaffe och sötsaker! Lyssna till musikskolans favoriter genom åren och utforska fotoutställningen med härliga glimtar från Vävstuga & Snickeri.

(ca 17.30) 1970-talets tidsanda med Gunilla Gunner och Erik Amnå
Ta en resa tillbaka i tiden med Gunilla Gunner och utforska hur det var att vara kyrka i Stockholm på 1970-talet. Församlingens tidigare och nuvarande ordförande i samtal med Carin Dernulf, församlingens föreståndare

(ca 18.45) Helgsmålsbön med stråkkvartett
Låt oss tillsammans skapa en fridfull stund med helgsmålsbön ackompanjerad av en underbar stråkkvartett.

(ca 19.15) Tesamkväm
Avsluta kvällen med en mysig tesamkväm där vi delar skratt, glädje och gemenskap.

Det kommer att bli en dag full av kärlek, skratt och härliga ögonblick. Ta med dig vänner och familj och var med och skapa magi under Immanuelskyrkans 50-årsjubileum! Vi ser så mycket fram emot att fira med dig!