Vaktmästare 100%

Immanuelskyrkan i Stockholm söker en förste vaktmästare. Tillsammans med övriga vaktmästare hos oss har du en viktig funktion i att hjälpa människor till rätta och få lokalerna att fungera så bra som möjligt för församlingens medlemmar, besökande, förtroendevalda och anställda. Tillsammans tjänstgör ni även i gudstjänster och vid begravningar, dop och vigsel.

Vem är du?

Till vår lediga tjänst som förste vaktmästare söker vi dig som är en social och glad person med stor förmåga att hitta lösningar. Du är serviceinriktad, flexibel och har praktiskt handlag. Att arbeta i team med andra men också kunna arbeta självständigt är viktiga egenskaper i denna tjänst. Du är ansvarstagande och har initiativförmåga som driver arbetet framåt. Du har en god fysisk kapacitet eftersom tunga lyft kan förekomma. 

Du behöver ha datorvana och lätt för att hantera teknik. I tjänsten som förste vaktmästare ansvarar du även för schemaläggning samt är kontaktperson för övriga vaktmästare. 

Att du behärskar svenska och engelska är ett krav. Ytterligare språk är en klar fördel. Körkort är ett krav. 

Du delar våra värdering och det är meriterande om du har erfarenheter av att arbeta i  en kristen organisation. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet hos oss

I din tjänst som förste vaktmästare leder du, tillsammans med fastighetschef, arbetet för övriga vaktmästare. Exempel på arbetsuppgifter som ska utföras är 

  • Produktion av trycksaker samt viss posthantering
  • Beställningar och leveranser
  • Kontroll av AV-utrustning, skrivare, ljud och bild och annan teknisk utrustning 
  • Hantering av larm- och låssystem
  • Delansvar i brand säkerhetsarbetet
  • Rondering samt iordningställande av lokaler för div arrangemang både internt och externt
  • Återvinningshantering 
  • Enklare underhåll ex byte av lampor mm
  • Ansvar för lokalbokningar samt hantering av felanmälningar
  • Övriga vaktmästaruppgifter som kan komma ifråga.

Du kommer att tillhöra avdelningen Fastighet och service som leds av en fastighetschef. Förutom timanställda vaktmästare finns också IT-ansvarig och husmor på avdelningen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. I tjänsten ingår arbete kvällar och helger enligt ett rullande schema. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.

Din Ansökan

Skicka in din ansökan senast 2023-01-01. Skriv ett personligt brev där du motiverar varför just du är en bra kandidat till jobbet. Bifoga ditt CV. Skicka till ake.larsson@immanuelskyrkan.se

Vill du ställa frågor om tjänsten. Kontakta Urban Smedman 08 587 503 28 eller urban.smedman@immanuelskyrkan.se 

Facklig kontaktperson är Anna Berndes, 08-587 03 02 eller anna.berndes@immanuelskyrkan.se

Immanuelskyrkan är en församling i Stockholms innerstad – (T Rådmansgatan). Vi har vårt ursprung i fyra olika missionsförsamlingar med stora kyrkor i innerstaden. Alla revs under omvandlingen i Stockholms City under 1960/70-talet. 1974 byggdes den nya kyrkan. I våra rötter ingår en tradition av ett starkt socialt engagemang och en öppenhet för olika sätt att tro.

Vi värdesätter att alla är unika och vill erbjuda en kultur med respekt och tillit inför sätt att tolka, söka och uttrycka kristen tro. Vi firar gudstjänst på flera språk och samlar en mångfald av människor från hela världen. Sekterism, dömande och nedvärdering av andra hör inte hemma i vår kyrka. Vår ständiga ambition är att stärka människors gemenskap, att överbrygga kulturella och sociala barriärer – såväl i vår församling som i samhället.

Många känner oss via vår stora musikverksamhet. Vi driver också hotell, studentboende, äldreboende och har ett fastighetsbolag som förvaltar de fastigheter vi har i Stockholm. De verksamheternas överskott ger oss resurser att driva övrig verksamhet.

Vi är en av många församlingar som tillhör Equmeniakyrkan i Sverige. I församlingens kyrkliga verksamhet  arbetar omkring 45 anställda.