Chef Fastighet och Service

Arbetsuppgifter

Övergripande ansvar för fastighetsfrågor och service vilket innebär att leda, planera, följa upp och utveckla verksamheten och personalen, ansvara för fastighetsrelaterade ärenden samt vara kontaktperson gentemot vårt fastighetsbolag Probitas.

Du arbetsleder vår serviceenhet som för närvarande består av fyra vaktmästare, en IT-samordnare och husmor. Arbetet innebär också schemaläggning, lokalbokningar, förbättringsarbete, inköpsfrågor, externa uthyrningar/beställningar, samt säkerhetsfrågor. 

I tjänsten ingår ett övergripande ansvar för vår IT-miljö, i samarbete med vår IT-samordnare. Du har ansvar för den dagliga driften, ansvar för avtal mot externa partners och kontakt med våra underleverantörer. 

Arbetet innebär att förstå och hålla sig uppdaterad kring servicebehov från vår personal och vår församling, hålla sig uppdaterad kring användarbehov inom IT samt utarbeta och föreslå lösningar som tillfredsställer organisationens krav på en användarvänlig och säker IT miljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning på sex månader.

Önskvärda kvalifikationer
Du har flera års erfarenhet av arbetsledning gärna inom liknande arbetsområden.

Det är en fördel om du har arbetat med verksamhetsutveckling.

Du har god svenska i tal och skrift samt har även en god förmåga att kommunicera på engelska. Du är en god administratör. Erfarenhet från fastighetsskötsel och IT premieras. Har du erfarenhet av engagemang och arbete i en kristen församling är det också en fördel. 

Vi erbjuder
Du får ett intressant och spännande arbete där ingen dag är den andra lik. Du ingår i en verksamhet med högt i tak där god gemenskap, skratt och glädje delas av oss alla! Din arbetsplats blir mitt i city på Kungstensgatan 17.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansökan, med personligt brev och CV, skickas via e-mail till församlingssekreterare Cathrin Sjöström, cathrin.sjostrom@immanuelskyrkan.se. Sista ansökningsdag 6 augusti 2021.
Ange löneanspråk i din ansökan.

Kontaktpersoner
Ulla Marie Gunner, församlingsföreståndare, tel 08 587 503 04
Facklig företrädare Anna Berndes, tel 08-587 503 02.