Alternativ Julmarknad

Till följd av Corona-pandemin kan Julmarknaden 2020 inte genomföras på traditionellt sätt, vilket innebär att de ekonomiska möjligheterna till bistånd minskar radikalt. Behållningen från Julmarknaden utgör den huvudsakliga inkomstkällan för stöd till projekt i Immanuelskyrkans vänförsamlingar i N´djili Kongo-Kinshasa och i Panvel Indien.

Pandemin slår ännu kraftigare mot våra vänförsamlingar. Att i det läget behöva dra ner på stöd och därmed inte kunna fullfölja de åtaganden som vi bundit oss för vore djupt olyckligt. Därför skapar vi nu den här möjligheten till att ge fortsatt stöd.

Så här kan du ge en meningsfull julklapp

Vi erbjuder dig att köpa ett gåvobrev som du kan använda som julklapp, födelsedagspresent eller utan någon anledning alls. Vi rekommenderar en gåva enligt tre alternativa storlekar, 250, 500 eller 1 000 kr, men givetvis kan du själv välja ett annat belopp!

När du betalat erhåller du via SMS en länk till Immanuels hemsida där du kan ladda ner ditt ”Gåvobevis” som du överlämnar till mottagaren.
Du kan också önska dig ett gåvobrev i julklapp från ditt barn eller annan närstående. Enkelt för dem – meningsfullt för dig!

I den här PDF:en kan du läsa mer om projekten i Kongo-Kinshasa och Indien.

Har du inte möjlighet att använda dessa QR-koder kan du istället Swisha till: 1234578142  Märk din betalning ”Gåvobrev”.